احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

نظام باید رأفت را در قبال افرادی همچون فائزه هاشمی کنار بگذارد

نظام باید رأفت را در قبال افرادی همچون فائزه هاشمی کنار بگذارد مشاور علی لاریجانی در مجلس دهم گفت: نظام باید رأفت را در قبال افرادی همچون فائزه هاشمی کنار بگذارد و اقدامات تأدیبی لازم را در قبال وی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 18
کد خبر: ۱۲۹۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور حقیقت‌پور نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم با اشاره به مصاحبه اخیر فائزه هاشمی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در فضای مجازی علیه سپاه و مجموعه نظام گفت: من معتقدم که خانم فائزه هاشمی از خطوط قرمز نظام عبور کرده و ارزش‌های حاکم بر مملکت و منافع ملی را‌‌‌‌‌‌‌‌ زیرپا گذاشته است.

 

وی افزود: من معتقدم که باید مجموعه نظام برخورد تأدیبی مناسبی با فائزه هاشمی داشته باشد.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم اظهار داشت: اولا مصاحبه با یک رسانه معاند جرم است و از سوی دیگر باید پاسخ‌های درخوری به این خانم داده شود.

 

حقیقت‌پور خاطرنشان کرد: فائزه هاشمی در فتنه 88 ضربات زیادی را‌‌‌‌‌‌‌‌ به کشور و نظام وارد کرد و پس از آن هم شاهد لجن‌پراکنی‌هایی از سوی وی علیه نظام بودیم.

 

مشاور علی لاریجانی در مجلس دهم افزود: به نظر من نظام باید در قبال افرادی همچون فائزه هاشمی رأفت خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ کنار بگذارد؛ چرا که این همه رأفت موجب جسارت این قبیل افراد می‌شود و به نظر من جمهوری اسلامی باید برخورد تأدیبی با فائزه هاشمی داشته باشد و او را‌‌‌‌‌‌‌‌ سر جای خودش بنشاند.

 

دختر رئیس‌ دولت سازندگی در گفت‌وگوی خود، تنها راه بازگرداندن سپاه پاسداران به پادگان‌ها، باقی ماندن آن‌ در لیست تحریم خوانده بود.

 

فائزه هاشمی گفته بود: خروج سپاه پاسداران از لیست تحریم‌ها به سود منافع ملی و جامعه ایران نیست./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار